Divers
Huis verkopen

Het nieuwe normaal in verkoopbegeleiding

  • Verkopen zonder zorgen, alles wordt geregeld
  • Optimale promotie 
  • Krachtige onderhandelaar voor maximaal resultaat
  • Geen courtage, maar een vast tarief 

Prettig kennis maken
Onze NVM Makelaar komt gratis bij je langs. Na dit gesprek weet je wat de waarde van je huis is en welke verkoopstrategie wij adviseren voor jouw huis en situatie. Ook ontvang je van ons een offerte met een vast tarief. Is er een klik? Dan gaan we graag aan de slag!

Gratis verkoopadviesgesprek?

Krachtig en betrokken
Een huis verkopen doe je niet elke dag. Daar kun je hulp bij gebruiken, want je zit vast met allerlei vragen. Een echte makelaar helpt jou verder. Wanneer jij jouw 'duurste bezit' wil verkopen, spreekt het voor zich dat je kiest voor een actieve makelaar, die alles op alles zet om het maximale uit jouw opdracht te halen, die jou volledig ontzorgt en dat doet tegen een reële vergoeding.

Geen courtage 
Wij werken zonder courtage maar met vaste tarieven. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wel zo helder!

Check hier onze tarieven

Verkoopbegeleiding 

Vanaf €2900,- incl. BTW 

 

Omdat géén woning hetzelfde is verzorgen wij met onze verkoopdienst altijd een advies op maat. Wij luisteren naar jouw verhaal en samen bedenken we vervolgens een doordachte successtrategie om het maximale uit jouw opdracht te halen.

Globaal zien onze full-service werkzaamheden er als volgt uit:

 

Kennis maken

Wes Makelaars komt bij jou langs voor een kennismakingsgesprek en waardebepaling. We bespreken jouw verhaal en bedenken samen een successtrategie. Dit kan uiteindelijk een traditionele verkoop zijn, per opbod of een stille verkoop, alles is mogelijk!

 

Juridische en bouwkundige check

Het huis wordt op bijzonderheden bij het kadaster en de gemeente gecheckt. Wanneer nodig wordt er verder onderzoek uitgezet. Daarnaast kijken we naar zichtbare gebreken aan de woning en bepalen we hoe hier mee om te gaan.

 

Opdracht

Er wordt een Opdracht tot Dienstverlening opgesteld. Hierin staan de gemaakte afspraken en het vaste tarief omschreven. Zo is het voor jou altijd helder wat we hebben afgesproken.

 

De beste promotie

Succes maak je met een goede presentatie. Wij gaan er dan ook voor dat jouw woning qua presentatie boven andere verkoopwoningen uitsteekt. Wij werken samen met de beste woningmarketeers. Standaard verzorgen wij natuurlijk professionele foto’s, 360 graden foto’s, een video, digitale plattegronden en een pakkende verkooptekst. Ook is een uitgebreide woningbrochure een belangrijk onderdeel van onze verkoopstrategie. We besteden veel tijd en aandacht aan de selectie van de juiste foto’s en het schrijven van verkoopteksten. In overleg wordt besloten wat er nog meer aan presentatie wordt ingezet. Bijvoorbeeld een stylist(e) of andere middelen.

 

Funda, andere Huizensites & Social Media

We zorgen ervoor dat het huis volop onder de aandacht wordt gebracht op Funda, andere relevante huizensites en dat sociale media slim worden ingezet.

 

Bezichtigen en Open Huis

Alle aandacht leidt tot telefoontjes, mailtjes en afspraakverzoeken. Er worden goede strategische afspraken gemaakt over de planning van bezichtigingen. Bij bezichtigingen geven wij kopers ruim de tijd om de woning te bekijken en voorzien wij hen van alle informatie. Uiteraard laten we altijd weten hoe een bezichtiging is verlopen. In overleg wordt de inzet van een Open Huis ook besproken. Dit kan overigens altijd kosteloos worden ingezet gedurende het verkoopproces.

 

Onderhandelen als een pro

In de onderhandelingen met potentiële koper(s) zet Wes makelaars zich voor jou in voor het allerbeste resultaat. Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen we voor de vastlegging van de afspraken in een koopcontract.

 

De notaris

Tijd voor de overdracht! Samen met jou en de kopers doen we een laatste woninginspectie. Daarna tekenen we bij de notaris de akte van levering en is de woning officieel verkocht.

 

Heb je na de overdracht nog advies nodig? Wij staan voor je klaar.

Onze beloftes

Transparant

Ontzettend transparant.

Dat is wel érg transparant! Hoe jij dit kunt merken? Bijvoorbeeld door onze vaste tarieven, die we open communiceren. En ook door onze manier van contact. Jij weet gedurende een verkoop of aankoop proces precies wat de stappen zijn en je wordt continu op de hoogte gehouden. Eigenlijk vinden wij dit de normaalste zaak van de wereld en moet jij daar vanuit kunnen gaan bij een makelaars kantoor anno nu.

Buitengewoon

Buitengewoon persoonlijk.

Het makelaars vak is één van de meest persoonlijke dienstverleningen. Jij geeft tenslotte jouw voordeursleutel aan ons. Dat moet natuurlijk met een goed gevoel, maar met name ook met een persoon die jou volledig begrijpt en snapt wat je doormaakt. Of het nu gaat om een vrolijk en energiek proces, of om een proces om zaken af te sluiten. Overal waar jij hulp bij nodig hebt in dit proces, proberen wij je te ondersteunen en te adviseren.

Verrassend

Verrassend innovatief.

Het nieuwe normaal creëer je enkel door continu te blijven innoveren. Zonder dat jij ook maar iets te kort komt, want de traditionele kwaliteiten bezitten wij als NVM-makelaars uiteraard. Het voordeel voor jou hierin is dat je makkelijk kunt schakelen. Wil jij je opdracht tot dienstverlening digitaal ondertekenen? Prima! Wij werken liever papierloos, maar komen gerust ook bij je langs als dit jouw voorkeur heeft.

blok2

Een afspraak maken?

Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten.

Waarom kies je voor WES?

check
Kwaliteit Ervaren NVM Makelaar
check
Vaste tarieven Voordelig(er) en je weet meteen waar je aan toe bent
check
Betrokken Korte lijnen, ook buiten kantooruren
check
Krachtig Echte onderhandelingsexpert