background
Dé makelaar in Assen

Makelaar in Assen

Op zoek naar een betrouwbare makelaar in Assen voor de aan- of verkoop van jouw woning? Bij Wes Makelaars ben je aan het juiste adres! Als NVM-makelaar staan wij al jaren bekend om onze deskundige begeleiding en persoonlijke aanpak in de regio Assen.

Of je nu een huis te koop wilt zetten in de hoofdstad van Drenthe of juist op zoek bent naar jouw droomwoning, ons team van professionals staat voor je klaar. Met jarenlange ervaring, een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van de lokale woningmarkt realiseren wij een soepel verkooptraject met het maximale resultaat.

Een huis kopen of verkopen doe je namelijk maar een paar keer in je leven. Samen zorgen we ervoor dat jij met een goed gevoel je huis kunt kopen of verkopen!

Direct contact opnemen

Wat hebben we jou te bieden als makelaar in Assen?

Gratis waardebepaling

De eerste stap bij een succesvolle verkoop is het weten van de realistische waarde van jouw woning. Wes makelaars komt graag bij jou langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw woning. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Gratis waardebepaling

Verkoopmakelaar Assen

Een huis verkopen doe je niet dagelijks. Laat je daarom ontzorgen door ons ervaren verkoopteam. Van professionele woningfotografie tot slimme online promotie en onderhandelingen, wij regelen het voor jou, tegen een vaste vergoeding. 

  • Verkopen zonder zorgen, alles wordt geregeld
  • Optimale promotie
  • Top onderhandelaar, maximaal resultaat
  • Geen courtage, maar een vast (scherp) tarief

Verkoopadvies gesprek

Aankoopmakelaar Assen

Zit de woning van je dromen er telkens net niet bij? Als NVM-aankoopmakelaar in Assen begeleiden wij je bij het vinden en voordelig bemachtigen van jouw droomwoning. Met een slimme aankoopstrategie op maat tillen wij jouw huizenjacht naar een hoger niveau. Als aankoopmakelaar nemen we veel zorgen uit handen en gebruiken wij onze onderhandelingsvaardigheden en marktkennis om voor jou de beste prijs te krijgen. Zo voorkom je een overbodig hoge uitgave en krijg je waar voor je geld.

Aankoopadvies gesprek

Taxatie

Naast verkoop- en aankoopdiensten, verzorggen wij als Wes Makelaars ook professionele taxatierapporten in Assen. Of je nu een woning hebt gekocht, wilt verbouwen of een andere reden hebt, wij voorzien snel en voordelig in een betrouwbare taxatie.

Taxatie nodig?

Kennismaken?

Als echte Assenaren kennen we de lokale woningmarkt als onze binnenzak. Ben je op zoek naar een makelaar in Assen die écht voor je klaarstaat? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking!

Direct contact opnemen

blok2

Een afspraak maken?

Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten.

Waarom kies je voor WES?

check
Kwaliteit Ervaren NVM Makelaar
check
Vaste tarieven Voordelig(er) en je weet meteen waar je aan toe bent
check
Betrokken Korte lijnen, ook buiten kantooruren
check
Krachtig Echte onderhandelingsexpert