Huis waard
gratis waardebepaling

Wat is mijn huis waard? Bereken het hier!

  • Gratis de makelaar bij jou thuis of een online afspraak
  • Direct de waarde van jouw woning
  • Direct een inschatting van jouw verkoopkansen

Gratis waardebepaling

Maak jij alvast (voorzichtig) plannen? Maak dan gebruik van onze kennis. Onze NVM makelaar kent de lokale markt, weet de waarde van jouw woning en weet wat de verkoopkansen zijn. 

Prettig kennis maken
Wes Makelaars komt gratis bij je langs. Na dit gesprek weet je wat de waarde van jouw huis is. Ook leggen we alvast onze werkwijze uit. Wil je over gaan tot verkoop? Dan gaan wij graag aan de slag!

Bel: 0592-201177
Mail: info@wesmakelaars.nl

Of laat een bericht achter via onderstaand contactformulier!

Onze beloftes

Transparant

Ontzettend transparant.

Dat is wel érg transparant! Hoe jij dit kunt merken? Bijvoorbeeld door onze vaste tarieven, die we open communiceren. En ook door onze manier van contact. Jij weet gedurende een verkoop of aankoop proces precies wat de stappen zijn en je wordt continu op de hoogte gehouden. Eigenlijk vinden wij dit de normaalste zaak van de wereld en moet jij daar vanuit kunnen gaan bij een makelaars kantoor anno nu.

Buitengewoon

Buitengewoon persoonlijk.

Het makelaars vak is één van de meest persoonlijke dienstverleningen. Jij geeft tenslotte jouw voordeursleutel aan ons. Dat moet natuurlijk met een goed gevoel, maar met name ook met een persoon die jou volledig begrijpt en snapt wat je doormaakt. Of het nu gaat om een vrolijk en energiek proces, of om een proces om zaken af te sluiten. Overal waar jij hulp bij nodig hebt in dit proces, proberen wij je te ondersteunen en te adviseren.

Verrassend

Verrassend innovatief.

Het nieuwe normaal creëer je enkel door continu te blijven innoveren. Zonder dat jij ook maar iets te kort komt, want de traditionele kwaliteiten bezitten wij als NVM-makelaars uiteraard. Het voordeel voor jou hierin is dat je makkelijk kunt schakelen. Wil jij je opdracht tot dienstverlening digitaal ondertekenen? Prima! Wij werken liever papierloos, maar komen gerust ook bij je langs als dit jouw voorkeur heeft.

blok2

Een afspraak maken?

Mogen wij jouw makelaar of taxateur zijn? Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten.

Waarom kies je voor WES?

check
Kwaliteit Ervaren NVM Makelaar
check
Vaste tarieven Voordelig(er) en je weet meteen waar je aan toe bent
check
Betrokken Korte lijnen, ook buiten kantooruren
check
Krachtig Echte onderhandelingsexpert