home
ons kantoor

Even kennismaken?

Wij zijn Wes Makelaars!

Een huis kopen of verkopen doe je een paar keer in je leven. Wij weten precies hoe het werkt, wij zijn duidelijk, behoeden je voor alle valkuilen en zorgen voor de beste deal. Om je als klant te bieden wat nodig is, hebben we professionals in ons team en diverse samenwerkingspartners. Onder andere op het gebied van financieren (hypotheken), verzekeren en verduurzamen (energielabels). Samen zorgen we ervoor dat jij met een goed gevoel je huis kunt kopen of verkopen!

Maak kennis met het team van Wes Makelaars

René Westerveen
René Westerveen Betrokken en krachtig rene@wesmakelaars.nl
Wouter van der Molen
Wouter van der Molen Ambitieus en meedenkend info@wesmakelaars.nl

Onze beloftes

Transparant

Ontzettend transparant.

Dat is wel érg transparant! Hoe jij dit kunt merken? Bijvoorbeeld door onze vaste tarieven, die we open communiceren. En ook door onze manier van contact. Jij weet gedurende een verkoop of aankoop proces precies wat de stappen zijn en je wordt continu op de hoogte gehouden. Eigenlijk vinden wij dit de normaalste zaak van de wereld en moet jij daar vanuit kunnen gaan bij een makelaars kantoor anno nu.

Buitengewoon

Buitengewoon persoonlijk.

Het makelaars vak is één van de meest persoonlijke dienstverleningen. Jij geeft tenslotte jouw voordeursleutel aan ons. Dat moet natuurlijk met een goed gevoel, maar met name ook met een persoon die jou volledig begrijpt en snapt wat je doormaakt. Of het nu gaat om een vrolijk en energiek proces, of om een proces om zaken af te sluiten. Overal waar jij hulp bij nodig hebt in dit proces, proberen wij je te ondersteunen en te adviseren.

Verrassend

Verrassend innovatief.

Het nieuwe normaal creëer je enkel door continu te blijven innoveren. Zonder dat jij ook maar iets te kort komt, want de traditionele kwaliteiten bezitten wij als NVM-makelaars uiteraard. Het voordeel voor jou hierin is dat je makkelijk kunt schakelen. Wil jij je opdracht tot dienstverlening digitaal ondertekenen? Prima! Wij werken liever papierloos, maar komen gerust ook bij je langs als dit jouw voorkeur heeft.