Headers
aankoopmakelaar

Het nieuwe normaal in aankoopbegeleiding

Op zoek naar een woning, maar lukt het steeds (net) niet om deze te bemachtigen? 

Schakel Wes Makelaars in!

Strategie bepalen 
Samen bedenken wij een doordachte successtrategie om jouw woning te vinden en voordelig(er) te bemachtigen. Als NVM aankoopmakelaar begeleiden wij jou gedurende het volledige aankoopproces en bieden wij nazorg.

Tijdens het aankoopproces maken wij optimaal gebruik van onze marktkennis. Wij zijn echte Assenaren en kennen de regio en de woningmarkt als ons duimpje. Hiermee helpen wij jou om belangrijke vragen te beantwoorden:

  • Wat is de woning waard?
  • Hoe is de staat van de woning?
  • Zijn er juridische zaken om rekening mee te houden?
  • Spelen er nog andere zaken en gaan we er voor?

Onderhandelen als een pro
Wanneer jij besluit dat je ervoor wilt gaan, is dit uiteraard niet tegen elke prijs. Toch lijkt menig doe-het-zelver dit nog wel eens te doen. Dat is ook logisch: emoties kleuren de besluitvaardigheid. Als je iets echt graag wilt, ben je gauw bereid er (te) veel voor te betalen. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt en staan daar objectief tegenover. Wij houden je een spiegel voor en benoemen de risico's. Wij weten waar de onderhandelingsmarges liggen en kunnen zo het maximale resultaat bereiken.

Kortom: door ons als aankoopmakelaar in te schakelen zorgt jouw roze bril achteraf niet voor verrassingen en koop je tegen de beste prijs!

Aankoopbegeleiding

€2500,- incl. BTW

 

Kennis maken en vinden van een geschikte woning. 
Wes Makelaars komt bij jou langs voor een kennismakingsgesprek en luistert naar jouw verhaal. Samen bedenken we een successtrategie om jouw woning te vinden. Ook bespreken we hoe we ons verder kunnen voorbereiden. Tevens stellen we een opdracht op waarin de gemaakte afspraken en het vaste tarief staan omschreven. Zo is het voor jou altijd helder wat we hebben afgesproken.

Bezichtigen
Wij regelen de bezichtigingen en gaan met je mee. De woning bekijken wij vakkundig en kritisch. Tijdens de bezichtiging wordt een globale bouwkundige beoordeling gedaan.

Adviseren
Na afloop van de bezichtiging bespreken we onze bevindingen. Ook wordt de verkoopgeschiedenis en de koopprijs van vergelijkbare woningen onder de loep genomen. Enthousiast?

Onderhandelen als een pro
Wij zijn krachtige onderhandelaars. Wij maken ons hard voor jouw belangen en weten waar de marges liggen.

Koopovereenkomst nakijken en tekenen
Je bod is geaccepteerdHet is bijna tijd voor het tekenen van de koopakte en het rond breien van de financiering. Voordat je tekent controleren wij de papieren, de opgenomen clausules, uitzonderingen en bijlagen.

Eindinspectie
Wij helpen je bij de laatste inspectie. Zijn er zaken die niet (helemaal) kloppen? Dan regelen wij dat dit wordt opgelost voordat het officieel rond is!

Overdracht en nazorg
Alles is rond en getekend. Gefeliciteerd. Heb je na de overdracht nog advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Onze beloftes

Transparant

Ontzettend transparant.

Dat is wel érg transparant! Hoe jij dit kunt merken? Bijvoorbeeld door onze vaste tarieven, die we open communiceren. En ook door onze manier van contact. Jij weet gedurende een verkoop of aankoop proces precies wat de stappen zijn en je wordt continu op de hoogte gehouden. Eigenlijk vinden wij dit de normaalste zaak van de wereld en moet jij daar vanuit kunnen gaan bij een makelaars kantoor anno nu.

Buitengewoon

Buitengewoon persoonlijk.

Het makelaars vak is één van de meest persoonlijke dienstverleningen. Jij geeft tenslotte jouw voordeursleutel aan ons. Dat moet natuurlijk met een goed gevoel, maar met name ook met een persoon die jou volledig begrijpt en snapt wat je doormaakt. Of het nu gaat om een vrolijk en energiek proces, of om een proces om zaken af te sluiten. Overal waar jij hulp bij nodig hebt in dit proces, proberen wij je te ondersteunen en te adviseren.

Verrassend

Verrassend innovatief.

Het nieuwe normaal creëer je enkel door continu te blijven innoveren. Zonder dat jij ook maar iets te kort komt, want de traditionele kwaliteiten bezitten wij als NVM-makelaars uiteraard. Het voordeel voor jou hierin is dat je makkelijk kunt schakelen. Wil jij je opdracht tot dienstverlening digitaal ondertekenen? Prima! Wij werken liever papierloos, maar komen gerust ook bij je langs als dit jouw voorkeur heeft.

blok2

Een afspraak maken?

Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten.

Waarom kies je voor WES?

check
Kwaliteit Ervaren NVM Makelaar
check
Vaste tarieven Voordelig(er) en je weet meteen waar je aan toe bent
check
Betrokken Korte lijnen, ook buiten kantooruren
check
Krachtig Echte onderhandelingsexpert