Energielabel actie
Energielabel

Ontvang nu een gratis energielabel bij de verkoop van jouw woning

Wist jij dat je bij de verkoop van jouw woning wettelijk verplicht bent om een geldig energielabel aan te leveren. De verkoper moet dit regelen bij de overdracht aan de nieuwe bewoners.

Het energielabel laat zien hoe energiezuinig je huis is. Het label dat je woning krijgt is gebaseerd op het fossiele energieverbruik. Hoe minder fossiele energie, hoe beter je energielabel. Energie labels zijn er van A++++ (het allerbeste) tot G (het slechtste).

Sinds 2022 is het nieuwe energielabel ingegaan. Hiermee zijn de tarieven hiervoor ook gestegen. De kosten voor dit energielabel kunnen dus al gauw oplopen. Daarom hebben wij iets leuks bedacht!

Wij regelen jouw energielabel!

Zet jij vóór 15 juli jouw woning in de verkoop bij Wes Makelaars? Dan krijg je het energielabel van ons. Hiermee bespaar je al gauw €300,- tot €400,- in de verkoopkosten.

Denk jij erover om je huis te verkopen en wil je gebruik maken van deze actie? Neem dan contact met ons op via 0592-201177 of vul onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning en leggen je graag onze unieke makelaarsformule uit.

blok2

Een afspraak maken?

Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten.

Waarom kies je voor WES?

check
Kwaliteit Ervaren NVM Makelaar
check
Vaste tarieven Voordelig(er) en je weet meteen waar je aan toe bent
check
Betrokken Korte lijnen, ook buiten kantooruren
check
Krachtig Echte onderhandelingsexpert